تاريخ : 1393/03/27 | کد : 10074 |
ترجمه تركي استانبولي كتابهاي «جدال احسن» از آيت الله سبحاني و «بدعت: معيارها و پيامدها» نوشته جعفر البياتي منتشر شد
به كوشش واحد ترجمه پژوهشكده حج و زيارت، دو كتاب جديد در راستاي پاسخ به شبهات وهابيون به زبان تركي استانبولي منتشر شد. كتابهاي «جدال احسن» نوشته حضرت آيت الله سبحاني و «بدعت: معيارها و پيامدها» نوشته جعفر البياتي قبلا توسط پژوهشكده حج و زيارت به زبان فارسي منتشر شده بود.
| CİDAL-I AHSEN : HAKİKATİ ORTAYA KOYMADA EN GÜZEL TARTISMA KONUSU VE TARTISMA BİÇİMİ Ayetullah Cafer Süphanî Çeviri: Komisyon |
جدال احسن: نقد و بررسي شبهات وهابيان
نوشته آيت الله جعفر سبحاني
اين كتاب با هدف نقد و بررسي شبهات وهابيان و پاسخگويي شبهات و رد تهمتها و بر ملا كردن چهره تزوير مدعيان توحيدمداري تهيه شده است. نويسنده با هدف تيين گزارههاي اصلي اعتقادات شيعه و پاسخ به شبهات اين حوزه در پنج بخش توحيد و شرك، نبوت، قرآن، اهل بيت و امامت و مهدويت مطالبش را تنظيم كرده است. اين كتاب افزون بر پنج بخش پيشرو، به شبهات متفرقه ديگري نيز پاسخ داده است كه از آن جمله ميتوان به عزاداري در عاشورا با امر به صبر در مصيبت چه معني دارد، دليل بر عزاداري براي فرزندان زهرا (س) چيست، مجوز گرامي داشت اولياي الهي چيست، آيا رفتن به غار حراء بدعت است و چرا با معاويه كاتب وحي ناسازگاريد، اشاره كرد.
| BİDAT : Ölçüler ve Kazanımlar Hazırlayan: CAFER EL-BEYATÎ Farsça Çeviri: Kâzım Hatemî Taberî |
بدعت: معيارها و پيامدها
نوشته جعفر البياتي
موضوع اين كتاب شناخت معنا و مفهوم بدعت و معيارها و ضوابط آن است. نويسنده از چندين تحقيق تخصصي كه از لحاظ تشريعي و تاريخي به بررسي اين مسأله پرداخته بودند بهره جسته است. مطالب كتاب در چهار فصل تنظيم شده است. فصل اول با عنوان «پرتويي در ابتداي راه» به مباحثي چون: پيامد بدعت، بدعت در لغت و اصطلاح، بدعت در قرآن و حديث، عوامل انتشار بدعت، تقسيم بدعت و بدعت در بدعت پرداخته است. در فصل دوم كه نقش اهل بيت پيامبر : در مبارزه با بدعت ها موضوع آن است به مواردي از قبيل: جبر و تفويض، رأي و قياس، تشبيه و تجسيم، نفي رؤيت، تصوف و رهبانيت و مبارزه با حركت غاليان پرداخته است. فصل سوم با عنوان «چيزي كه دليل دارد بدعت نيست» از كارهاي منسوب به بدعت، جشن گرفتن در ميلاد نبوي و مناسبت هاي اسلامي، رفتن به زيارت قبر پيامبر (ص) و ائمه (ع) و صالحان :، بررسي دليل قائلين به تحريم سفر به قصد زيارت قبر رسول خدا (ص) و مناقشه در دليل ابن تيميه بر تحريم بحث مي كند. فصل چهارم نيز با موضوع نمونه هايي از بدعت به بررسي مواردي از قبيل: نهي از متعه حج، اقامه نماز تراويح به جماعت، نماز ضحي و نمونه¬هاي ديگري از بدعت اختصاص داده شده است.