تاريخ : 1395/09/25 | کد : 20290 |
رييس پژوهشكده حج و زيارت: نابودي تفكر داعش مهمتر از جنگ تن به تن با آن هاست.
به گزارش خبرگزاري تسنيم ايشان اظهار داشت: دشمنان اسلام با مشاهده رشد روزافزون اسلام در جهان بهويژه در غرب سه موج اسلامهراسي را در دنيا به راه انداختند و در نخستين گام سايت اسلامهراسي را با مطالب مربوط به جنايات تكفيري راهاندازي كردند.
حجت الاسلام عليزاده موسوي با بيان اينكه نخستين موج اسلامهراسي در دهه هفتاد و به منظور مبارزه با منابع اسلامي ايجاد شد گفت: موج دوم از سال 2003 تا 2010 براي مخدوش كردن چهرههاي كاريزماي اسلام در اذهان مردم ايجاد شد و به دنبال آن به اهانت به پيامبر اكرم(ص) و توليد فيلمي در اين مورد پرداختند.
وي با اشاره به اينكه موج دوم برخلاف تصور دشمنان اسلام سبب آشنايي بيشتر مردم جهان با پيامبر اكرم(ص) شد افزود: با اين اقدام مردم دنيا متوجه شدند كه پيامبر (ص) به طور قطع داراي ويژگيهاي خاصي است كه مردم بدوي را به اين چنين جايگاهي رسانده و اكنون داراي بيش از يك ميليارد و 300 ميليون پيرو است.
عليزاده موسوي با بيان اينكه امروز متأسفانه كشته شدن 2230 هزار مسلمان در سوريه، يك ميليون نفر از سال 2003 تاكنون در عراق و هفت هزار كشته در پاكستان نشان ميدهد موج سوم اسلام هراسي در دنيا نتيجه گرفته است اظهار كرد: تمام تلاش دشمنان اسلام و جريانات تكفيري بدون شك جمهوري اسلامي ايران است.
وي با اشاره به اينكه امروز در بدترين نقاط كشور امكانات و زيرساختهاي زندگي وجود دارد گفت: دو ويژگي مشترك كشورهاي درگير با داعش شكاف قومي و شكاف مذهبي در كشور است در حالي كه اين شكاف در جمهوري اسلامي ايران وجود ندارد.
رئيس پژهشكده حج و زيارت با بيان اينكه طرح آمريكا براي خاورميانه بزرگ تقسيمبندي پنج كشور بين كشورهاي بزرگ است خاطرنشان كرد: آمريكا چون توانايي قدرت ايران و ايستادگي آن در مقابل تمام كشورهاي قدرتمند را ندارد به دنبال يافتن راهي براي تقسيمبندي و جداسازي اقوام مختلف در كشور است.
تنها نقطه امن جهان در موج سوم اسلامهراسي جمهوري اسلامي ايران است
دكتر عليزاده موسوي با بيان اينكه در موج سوم تنها نقطه امن در منطقه جمهوري اسلامي ايران است اظهار كرد: تمام تروريستها در تركيه جمع شدهاند و روزي بدون كشتار در اين كشور وجود ندارد و با اختلافات موجود نميتوان تركيه زا از بحران خارج كرد.
وي با اشاره به تفاوت ميان دو واژه اختلاف و خلاف و لزوم افزايش تحمل نسبت به وجود مخالف در جامعه، گفت: با توجه به شرايط ويژهاي كه امروز در جامعه وجود دارد هدف تمام اختلافات جمهوري اسلامي ايران است بنابراين بايد وحدت در جامعه بيش از پيش عملياتي شود.
عليزاده موسوي با بيان اينكه نتيجه اختلاف در جامعه كمال و رشد و نتيجه خلاف تضاد و تنازع است، عنوان كرد: اختلافات موجود در جامعه كه در تمام استانها و مناطق وجود ندارد نبايد تبديل به بحران و جنگ شود و وارد شدن به اين موضوع از بعد تكفيري به معناي كفر است.
وي با اشاره به ضرورت آموزش به طلبهها براي جلوگيري از تبديل شدن اختلافات به بحران، افزود: علماي اهل سنت و شبعه بايد كتابي را با عنوان آداب تفاوت تأليف كنند و فرزندان را با مزاياي اختلاف نظر در جامع آشنا كنند.
عليزاده موسوي با اشاره به مخالفت در مقابل ايجاد فراكسيونهاي مختلف ويژه اقوام در مجلس شوراي اسلامي، گفت: شيعه و سنهي در كشور بايد با مسالمت با يكديگر زندگي كنند و اجازه تكه تكه شدن كشور و اقوام مختلف را ندهند.
وي با اشاره به موضوع تكفير در دنيا، گفت: 200 هزار كشته در 10 سال اخير در الجزاير، جنايات رخ داده در تونس، سومالي، نيجريه تركيه و مصر به وسيله جريانات مختلف تكفيري و جنايات افتغانستان همگي ناشي از بروز نسخه بهروز شده جريانات تكفيري در برخي از كشورها است.
عليزاده موسوي با بيان اينكه از بين بردن ظاهري داعش كافي نيست، عنوان كرد: بايد براي مقابله با انديشه داعش يرنامهريزي كرد زيرا انديشه همچون موجود زندهاي است كه چنانچه مهار نشود با گسترش خود سبب نابودي تمام زندگي ميشود.
وي با اشاره به اينكه گروههاي تكفيري حتي به بنيانگذاران خود نيز رحم نميكنند، گفت: با وجود اينكه داعش زاييده خود وهابيت است اما داعش اكنون آلسعود را آلذلول مينامد زيرا هنگامي كه تكفير وارد جامعه شود تحمل محارب غيرقابل ممكن ميشود.
عليزاده موسوي با بيان اينكه براي مقابله با داعش بايد به فكر مقابله علمي بود زيرا آنها از مفاهيم جذابي همچون جاهليت استفاده ميكنند، افزود: جريان تكفيري بيان ميكنند كه در دوران جاهليت در طول 23 سال 3500 شهيد وجود داشت اما اكنون در مدت نيم قرن و در خلال جنگ جهاني دوم و سوم 65 ميليون انسان كشته شدند.