مقالات پذیرفتهشده این نشست در مجموعهای به نام «مجموعه مقالات نشست تخصصی مسلمانان عراق، حج و حرمین» به تعداد محدود به چاپ دیجیتالی رسیده است.
همچنین مقرر شده مقالاتی که دارای معیارهای علمی لازم هستند در نشریات پژوهشکده حج و زیارت منتشر شوند.
میراث حجگزاری عالمان عراق، سنت زیارت عتبات عالیات بهعنوان بخشی از آداب معنوی سفر حج، کاروان حج عراق در ادوار مختلف اسلامی، پژوهشی در چالشهای کاروانها و محملهای عراق در مسیر و موسم حج، هدایای دولتمردان عراق به کعبه معظمه و مسجدالحرام (از آغاز تا تسلط عثمانی بر عراق)، پژوهشی درباره نص یا اجتهادی بودن مشروعیت میقات ذات عرق از دیدگاه اهل سنّت، شعراءُ العراقِ والحجّ، واکاوی واکنش علمای عراق به تخریب بقاع بقیع و ویژگیهای درب زبیده (راه کوفه ـ مکه) و منازل آن بخش اول این مقالات است که به چاپ رسیده است.
ذات عرق میقات أهل العراق و غیرهم، احکام و فرمانهای حج در زمان ایلخانان، إمارة الحج وبیت الموسوی و امرای سادات حج در دوره بویهیان 379 ـ 403 ق بخش دوم این نشست علمی است که در اختیار پژوهشگران و محققان حوزوی و دانشگاهی قرار میگیرد.
گفتنی است، نشست علمی «مسلمانان عراق، حج و حرمین شریفین» با حضور جمعی از اساتید و پژوهشگران حوزه و دانشگاه روز پنجشنبه، 20 تیرماه 1398 در سالن جلسات ساختمان حوزه نمایندگی ولیفقیه در امور حج و زیارت از سوی پژوهشکده حج و زیارت برگزار شد.