به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج، در دیدار نوروزی کارکنان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت در قم با حجتالاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب که صبح پنجشنبه (11 فروردین ماه) انجام شد، سرپرست حجاج ایرانی به تبیین رویکرد فعالیتهای کارکنان بعثه در سال جدید پرداخت.
ایشان بر احساس مسئولیت در انجام کار، ایجاد همدلی و تعاون، نوآوری و توجه به بیانیه گام دوم و جهاد تبیین در سال جدید تأکید کرد و از آسیبشناسی و نیازسنجی به عنوان دو شرط مهم انجام کار ایدهآل و موفق نام برد که لازم است سرلوحه فعالیتها قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به نامگذاری شعار سال 1401 با نام «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» و تأکید مقام معظم رهبری بر نقش مهم اقتصاد در حل مشکلات کشور ، تصریح کرد: تولید دانشبنیانی که همراه تفکر و اندیشه است، اشتغالآفرین میشود.
حجتالاسلام والمسلمین نواب با اشاره به روایتی از امام علی (ع) درباره نقش دانش در تجارت و کسب و کار گفت: آن حضرت سه مرتبه میفرمایند «یا مَعْشَرَ التُّجّارِ، اَلْفِقْهُ ثُمَّ الْمَتْجَرُ»، چراکه هر تولید و معاملات سالم نیاز به دانش و دانستن فقه در کسب و کار دارد.
وی با بیان اینکه از دیدگاه رهبر معظم انقلاب هر تولیدی باید دانش بنیان باشد، لازمه تولید دانش بنیان را شناسایی شاخصهها، بازبینی و مطالعه فواید آن برای جامعه دانست و گفت: کار کارکنان بعثه باید براساس آگاهی، دانش، علم و استفاده از تجربه دیگران باشد تا راههای اشتباه تکرار نشود.
در این دیدار که با برگزاری مراسم محفل انس با قرآن کریم نیز همراه بود، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر شناخت صحیح قرآن و استفاده از مفاهیم آن تأکید کرد و راه حل برون رفت از مشکلات جامعه را در مراجعه به قرآن خواند.
سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه قرآن راهگشا است و مشکلات جوامع مختلف اعم از سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با مراجعه به مفاهیم نورانی آن برطرف میشود، اظهار داشت: متأسفانه قرآن را نشناخته و از مفاهیم آن به درستی استفاده نکردهایم.
وی با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان، گفت: اهمیت ماه رمضان با نزول قرآن شناخته میشود و لازم است در این ماه که ماه عبادت و ضیافت الهی است، بیش از پیش به این کتاب الهی توجه کنیم و به مطالعه و درک مفاهیم آن بپردازیم.
حجتالاسلام والمسلمین نواب همچنین با تسلیت درگذشت آیت الله محمد محمدی ری شهری، شخصیتی چون ایشان را کمنظیر دانست و گفت: مرحوم آیتالله ریشهری اهل مداهنه نبود، به حق الناس توجه ویژه داشت و در احقاق حق سستی نمیکرد.
وی خدمات رییس فقید مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث را سترگ و گرانسنگ خواند و افزود: آیتالله ریشهری از تمام لحظات و وقت خود برای احیای احادیث نبوی و علوی و تدوین آثار و موسوعههای حدیثی ماندگار استفاده کرد.