به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجتالاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب روز پنجشنبه (2 آذر 1402) در دیدار اعضای هیئت تحریریه فصلنامه فرهنگ زیارت، عدم هماهنگی بین ایده، نشر و بازار هدف را از مشکلات پیشروی منشورات دینی برشمرد.
وی منشورات بعثه مقام معظم رهبری را بریّ از این مشکل ندانست و با نگرانی از اینکه ایده یا موضوع برای تدوین مقاله به ذهن میرسد و مقاله چاپ میشود، اما به دست مخاطب نمیرسد، افزود: لازم است این سرمایه بزرگ به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت راهکار رفع این مشکل را در نیازشناسی، بازارشناسی و استفاده مناسب از ظرفیتها ارزیابی کرد و از اعضای تحریریه فصلنامه فرهنگ زیارت خواست که نسبت به تدوین محتوای علمی، کاربردی و مورد نیاز جامعه اهتمام جدّی داشته باشند.
وی همچنین با بیان اینکه روحانیان و مداحان کاروانهای زیارتی، جامعه هدف فصلنامه فرهنگ زیارت را تشکیل میدهند، عضویت مسئولان دفتر نمایندگی بعثه در کربلا و نجف در هیئت تحریریه این فصلنامه را سبب کاربردیتر شدن مقالات و رشد این فصلنامه دانست.
حجتالاسلام والمسلمین نواب خاطرنشان کرد: سرفصلهای این فصلنامه برای روحانیان و مداحان توضیح داده شود، همچنین فهرست شمارههای چاپ شده با هدف نیازسنجی براساس تجربه میدانی در اختیار مسئولان نمایندگی بعثه در کربلا و نجف قرار گیرد.
وی گفت: برای تمامی روحانیان و مداحان کاروانهای زیارتی گروهی در پیامرسانهای ایتا و بله تشکیل داده و مجله برای این عزیزان که مخاطبان اصلی آن هستند ارسال شود، بعثه هم هر کاری که لازم است انجام خواهد داد تا مجله به دست جامعه هدف برسد.
در ابتدای این دیدار افزون بر دکتر میرزا علیزاده رئیس پژوهشکده حج و زیارت که اهمیت پاسداشت فرهنگ اهل بیت (ع) را ضروری خواند و فعالیت گروه تحریریه فصلنامه فرهنگ زیارت را در این راستا ارزیابی کرد، هریک از اعضا به ارائه نقطه نظرات خود در این زمینه پرداختند.