به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، برای طراحی و تهیه این طرح علمی و هنری علاوه بر بیش از دویست ساعت کاری، از همکاری بیش از 20 نفر از صاحب نظران حوزه و دانشگاه استفاده شده است. این طرح بدنبال آن است تا با تلاش های علمی و فرهنگی به احیاء و جریان سازی مطالبه بازسازی بقیع براساس شرایط فعلی در عرصه های ملی و بین المللی بپردازد.
بر پایه این گزارش، درنشست رئیس، معاون پژوهش و اعضای واحد بقیع پژوهشی پژوهشکده حج وزیارت با حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امورحج وزیارت، دکتر ضیایی رئیس این پژوهشکده گزارشی ازعملکرد واحد پژوهش و طرح پیشنهادی کنگره صدمین سال تخریب بقیع ارائه کرد.
درادامه این نشست حجت الاسلام محمد سعید نجاتی مسئول واحد بقیع پژوهی در گزارشی مهمترین فعالیتهای این واحد را در یک ماهه اخیر بدین شرح بیان کرد: برگزاری 12 جلسه مشورتی با شورای بقیعپژوهی پژوهشکده حج و زیارت و مدیران گروههای تاریخ موسسات پژوهشی و دیگر دست اندرکاران فعال در حوزه بقیع؛ راه اندازی و تقویت سایت جنت البقیع؛ پیگیری پیشنهادات ارائه شده در هم اندیشی بقیع پژوهان و...
دراین نشست حجت الاسلام والمسلمین نواب تهیه این طرح را به عنوان گام نخست، مثبت توصیف کرد وخواستار تلاش برای تکمیل آن با نظرخواهی از صاحب نظران و ارائه طرح به اعضای شورای سیاست گذاری شد.
وی افزود: این طرح باید مطالعه و بررسی و درباره آن اظهار نظر شود.